Prijs
€ 20.00
Links
Speciaal voor de bijzondere locatie, het Klankbodempaviljoen heeft Slagwerk Den Haag (SDH) het concertprogramma  Vitreous Space samengesteld met werk van onder anderen Kate Moore, John Luther Adams, Peter Garland en James Tenney.
 
De musici van SDH richten zich op het spelen, ontwikkelen en vernieuwen van hedendaagse slagwerkmuziek in de meest uiteenlopende vormen: van bestaand repertoire, via nieuwe opdrachten in samenwerking met componisten, tot onderzoek naar de grenzen en mogelijkheden van georganiseerd geluid en het bouwen van nieuw instrumentarium wanneer bestaande niet voldoen voor nieuwe composities. Regelmatig gaat SDH de samenwerking aan met andere ensembles en met andere kunstdisciplines (dans, theater, beeldende kunst). 
 
Dit concert is een samenwerking tussen November Music en DordtYart, in het kader van de concertreeks Sense of Music. Op het buitenterrein van DordtYart herbouwde kunstenaar Dré Wapenaar zijn Klankbodempaviljoen, een uniek muziekpaviljoen waarin je niet alleen de muziek hóórt, maar ook voelt. DordtYart is gevestigd in de Biesboschhal in Dordrecht.