Prijs
€ 18.00
Korting
€ 15.00 / 9.00
Locatie
Verkadefabriek
Zaal
Cabaretfirma
 • Datum
  zo 8 nov. 2015
  Tijd
  15:30 - 16:00
 • Datum
  zo 8 nov. 2015
  Tijd
  17:00 - 17:30
  Koop ticket
Genres Jazz

'Ingehouden, bijna puur en met enige speelsheid ontvouwt Secrets zich' **** (De Standaard) 

Stiekem altijd al geheimen willen ontrafelen met een van Nederlands veelzijdigste sopranen? Vertel dan nu je unieke verhalen aan Claron McFadden! Deze diva gaat in zee met het Belgische jazztrio Massot-Florizoone-Horbaczewski en geeft op subtiele wijze een geluid aan persoonlijke ontboezemingen. Vooraf werden uit een publiek zo'n 120 geheimen verzameld waarmee de musici op discrete wijze aan de slag gingen. In de gezongen, gefluisterde of geprojecteerde passages herkennen de ‘auteurs’ van de geheimen hun eigen verhaal. Theatermaker Josse de Pauw staat de musici met raad en daad bij.

Improviseren en inspelen op dat ene gouden moment zit in het bloed van Michel Massot (tuba, trombone), Tuur Florizoone (accordeon) en Marine Horbaczewski (cello). Al ruim vijf jaar tast dit Belgische trio de grensgebieden tussen filmische kamerjazz, neoklassiek, folk en pure improvisatie voortvarend af.

De Amerikaanse/Nederlandse sopraan Claron McFadden is de grande dame van de hedendaagse vocale muziek en werkte al nauw samen met componisten als Louis Andriessen, Michiel Borstlap, Dirk Brossé en Rob Zuidam. Iemand waar je met een gerust hart je geheimen aan kunt toevertrouwen.

Lees meer
Concept en zang - Claron McFadden
Advies - Josse De Pauw
Compositie - Tuur Florizoone en Michel Massot
Tuba, Trombone - Michel Massot
Accordeon - Tuur Florizoone
Cello - Marine Horbaczewski
Dramaturgie - Tobias Kokkelmans
Decor en lichtontwerp - Peter Quasters
Geluidstechniek - Guido Vleugels
 
Een productie van Muziektheater Transparant, JazzLab Series en Aventura Musica in coproductie met Operadagen Rotterdam en in samenwerking met Flagey.
Bekijk & luister