Links

Muziek moet je ervaren en het liefst in een knusse huiskamer. Treed dan binnen in het rariteitenkabinet van Pand7090. Bezoekers worden onthaald op het muzikale belevingstheater van musici Nora Mulder, Koen Kaptijn en Bas Wiegers. Het trio vormt al meer dan tien jaar het collectief 7090. Absurde invallen en nieuwe ideeën over concertant muziektheater krijgen gestalte in 7090.

Tijdens November Music krijgen ze zomaar een heel pand tot hun beschikking. Het is een concertzaal, winkel, galerie en hangplek ineen. Uitgelezen locatie voor 7090 is vrijbuitersplaats het Artuarium op het oude Groot Ziekengasthuis terrein. Dit jaar stonden ze nog op het Brighton Fringe Festival in Engeland. De jury van het Amsterdamse Fringe Festival 2014 omschreef Pand7090 als ‘een plaats waar alles samensmelt in een unieke, wonderlijke en briljante performance’. Ze wonnen er pardoes de Fringe Award 2014 mee.

Geen gezellig huis zonder visite, dus als speciale gasten zijn ditmaal componist/gitarist Jacq Palinckx, ontwerper Hugo Herrera Tobón en videokunstenaar Eric de Clercq uitgenodigd. En natuurlijk ben jij ook van harte welkom in Pand7090.

Nora Mulder - piano
Koen Kaptijn - trombone
Bas Wiegers - viool

Bekijk & luister