Prijs
€ 14.00
Korting
€ 7.00
Locatie
Theater Artemis
Zaal
Benedenzaal
  • Datum
    za 9 nov. 2019
    Tijd
    14:00 - 15:00
Het leven is geen sprookje. Maar soms juist even wel. Componiste Anne-Maartje Lemereis en theatermaakster Kenza Koutchoukali slaan de handen ineen voor de magische voorstelling This is not a fairy tale. Magie die volgens de makers wel degelijk te vinden is binnen de banaliteit van het dagelijks leven. 'Zolang we ons maar blijven verwonderen', hopen Lemereis en Koutchoukali.
 
This is not a fairy tale is een liedcyclus over het hedendaagse leven. Over prinsessengedrag en glutenvrije koekhuisjes. Over draken van mannen en kastelen in de randstad die allang niet meer te betalen zijn. Over duurzame glazen muiltjes, dode kikkers en druk, druk, tijdsdruk. Met stop motion film en bijzondere aankleding leiden Lemereis en Koutchoukali het publiek een wonderlijke wereld binnen, waarin surprises en verwondering de boventoon voeren. November Music presenteert met trots de première van deze voorstelling gemaakt door twee jonge talentvolle makers.
 
Anne-Maartje Lemereis is een componist en pianist voor wie componeren en uitvoeren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met speels plezier maakt ze haar luisteraar deelgenoot van een eigen, frisse klankwereld. Eerder werkte ze al samen met Ensemble Vonk en Olga Vocaal Ensemble. Theater- en operaregisseur Kenza Koutchoukali werkte onder meer voor De Nationale Opera als aanstormend theatertalent. Tegenwoordig is ze betrokken bij het Kameroperahuis in Zwolle. Haar eerste eigentijdse opera waar ze de regie over voerde was All Rise! van Jan-Peter de Graaff.
 
In samenwerking met Kameroperahuis Zwolle
Programma

Anne-Maartje Lemereis - This is not a Fairy Tale*

* Compositieopdracht November Music