November Music in een notendop. De KunstmuziekRoute op zondagmiddag is al jaren een van de meest geliefde onderdelen van het festival. Tientallen optredens op veelal beijzondere locaties bieden het publiek een inspirerende spoedcursus eigentijdse muziek. Op de fiets of toch maar te voet? Prachtige locaties in de Bossche binnenstad openen hun deuren voor de concerten. Als bezoeker stel je zelfs je programma samen.

Met een beetje goede wil en doorzettingsvermogen kan de liefhebber wel vier tot vijf optredens meepikken. Om toch een handvat te bieden zijn er verschillende routes uitgestippeld ter suggestie. De KunstmuziekRoute is het ultieme moment in het jaar om jezelf muzikaal te verrassen.

Een kleine greep uit het veelzijdige programma: TaxiWars ft. Tom Barman & Robin Verheyen, Dans Dans, Florian Maier, Claron McFadden, Reinier Baas, Ensemble Chameleon.

Let op! De concerten WENDE zingt WINTERREISE en Jef Neve Trio & guest vallen niet binnen de KunstmuziekRoute.

Programma

Bekijk hier het programma

HOE WERKT HET?

Vol is vol
Voor elk concert geldt wel een maximum aantal toeschouwers. Zorg dus dat je niet te laat bij een locaties aankomt, want VOL IS VOL.

Polsbandje
Een in de voorverkoop gekocht kaartje voor de KunstmuziekRoute wordt op de dag zelf omgewisseld voor een polsbandje op één van de locaties. Het is ook mogelijk om op de locatie zelf een kaartje/polsbandje te kopen. Met dit polsbandje kun je alle concerten bezoeken.

Op de website staan routes aangegeven?
Dit zijn alleen suggesties. Uit het diverse aanbod proberen we slechts enkele handvatten te geven. Uiteindeljk kies je als bezoeker zelf de concerten uit die je wilt bezoeken.

 
Bekijk & luister