Prijs
€ 15.00
Korting
€ 12.00 / 7.50
Locatie
Verkadefabriek
Zaal
Clubzaal
In zijn kenmerkende stijl, scherp, bijtend met een ironische onderlaag, schetst Dimitri Verhulst in Godverdomse Dagen op een Godverdomse Bol de evolutie van de mensheid. Vanaf het moment dat we op twee benen gingen lopen tot en met de jaren dat we elkaar naar de andere wereld zijn gaan bombarderen.
 
Corrie van Binsbergen componeerde op dit ‘curriculum van smeerlapperij’ een muzikale literaire trip, een enerverende film voor de oren. Samen met Verhulst en haar hybride ensemble, dat jazz, pop, klassiek en moderne muziek hand in hand laat gaan, scheert Van Binsbergen langs literaire ravijnen en ongekende muzikale hoogten. Corrie van Binsbergen heeft de afgelopen decennia naam gemaakt met deze vorm van literaire concerten, zij werkte samen met o.a. Remco Campert, Toon Tellegen en Griet Op de Beeck. Nederlandse premiere!
 
Dimitri Verhulst (performance) Corrie van Binsbergen (gitaar) Albert van Veenendaal (piano) Hein Offermans (bas) Jasper Blom (klarinet, sax) Alan Purves (drums, percussie) Jan Willem van der Ham (fagot, saxofoon) Sun*Sun*Sun String Orkestra met Jeroen Baert (viool) Yumika Lecluyze (altviool) Seraphine Stragier (cello)

 

Bekijk & luister