Prijs
€ 20.00
Korting
€ 10.00
Locatie
Verkadefabriek
Zaal
Grote Zaal
Danscoryfeeën Club Guy & Roni en ensemble Slagwerk Den Haag slaan de handen wederom ineen en komen naar November Music met de festivalhit Mechanical Ecstasy die eerder al te zien was van van Oerol tot Parijs. In Mechanical Ecstasy laten repetitieve beats en hypnotiserende dans je de wereld eventjes vergeten. Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag bouwen een Club Night waarin het feest de voorstelling is en de voorstelling het feest. Met deze bejubelde voorstelling brengen ze een ode aan de zinderende rave-parties van eind jaren tachtig.
 
Elf dansers en actrice Maartje van de Wetering (winnaar Maestro) gaan ervoor. Met opzwepende muziek van componist Jan-Bas Bollen en de bekende dj Thijs de Vlieger (NOISIA), live gespeeld door drie spelers (Frank Wienk, Niels Meliefste en Enric Monfort) van Slagwerk Den Haag. ‘Alsof er een visuele fragmentatiebom ontploft’, prees Dagblad van het Noorden de voorstelling.
 
De enerverende klank van de drummachines vormt het vertrekpunt van de voorstelling. Het is mens versus machine waarin automatismen en de verstoring ervan centraal staan. Op een mix van opzwepende drums en droombeelden  ervaren performers en publiek het tijdloze gevoel van vrijheid. Tenminste voor even. Voetjes van de vloer, want de voorstelling gaat naadloos over in een party.
 
'Mechanical Ecstasy is een ode aan de ravecultuur, maar ook een kritisch commentaar op escapisme en massacultuur. Ballet, moderne dans, hiphop, vogueing: bij deze voorstelling gaat alles in de blender' (****) de Volkskrant
 
In samenwerking met de Verkadefabriek
 
Bekijk & luister