Prijs
€ 20.00
Korting
€ 17.00 / 10.00
Locatie
Verkadefabriek
Zaal
Matzer
 • Datum
  zo 12 nov. 2017
  Tijd
  12:30 - 13:15
 • Datum
  zo 12 nov. 2017
  Tijd
  14:30 - 15:15
 • Datum
  zo 12 nov. 2017
  Tijd
  16:30 - 17:15
  Koop ticket
Een maatschappij zonder de smartphone? We kunnen het ons bijna niet meer voorstellen. De impact van het apparaatje op ons doen en laten is groter dan we durven toe te geven. Kijk jij ook 221 maal per dag op je telefoon? Wie volg jij? Wie volgt jou? Wat doet dat met ons? De Nederlandse componist Arthur Wagenaar maakt een muziekvoorstelling over de impact van de smartphone.
 
Bij aanvang van deze bijzondere concertvoorstelling Close Call moeten de bezoekers de smartphones aanzetten. Installeer de gratis speciale app CLOSE CALL LIVE (ANDROID / IOS), maak van je telefoon een muziekinstrument en speel mee met een tienkoppige band met drie drummers. Maar let wel op, want de grote vraag blijft: ‘Bespeel jij je telefoon of bespeelt je telefoon jou’?!
 
In zijn werk zoekt Arthur Wagenaar (1982) nieuwe mengvormen van muziek en theater, van concert en voorstelling. Klassieke ensembles worden bands, muzikanten acteurs. En omgekeerd. Wagenaar is betrokken bij muziektheatergezelschap Susies Haarlok en bedenkt het liefst zijn eigen instrumenten.
 
* Geen in- en uitloop tijdens dit concert.
 
 
 
Lees meer
Credits
 
Arthur Wagenaar - concept, compositie
Laurens van der Wee - app
Marijn Korff de Gidts, Boy van Ooijen, Tjalling Schrik - drums
Trio aXolot (Kim-Jose Bode, Sarah Jeffery, Dodó Kis) - EWI
Lotte Pen - tenorsax
Matthias Konrad - trombone
Marijn Migchielsen - bastrombone
LABland - beeld, kostuums, licht
Gijs Oomkes - techniek
Geert van Boxtel - dramaturgie
 
Bekijk & luister