Prijs
€ 20.00
Korting
€ 17.00 / 10.00
Locatie
Verkadefabriek
Zaal
Cabaretfirma
 • Datum
  zo 12 nov. 2017
  Tijd
  13:00 - 13:30
 • Datum
  zo 12 nov. 2017
  Tijd
  14:30 - 15:00
 • Datum
  zo 12 nov. 2017
  Tijd
  16:00 - 16:30
  Koop ticket
In een wereld van streaming audio en perfect klinkende opnames is het nog een hele klus voor de performer om contact te zoeken met zijn of haar publiek. Als een ode aan de fysieke schoonheid van de live-performance brengt de Deense accordeonist Andreas Borregaard een spectaculair programma met nieuwe composities. Een buitengewone virtuoos op het accordeon die de fijne kneepjes van het vak leerde van James Crabb en Geir Draugsvoll.
 
Borregaard speelt louter premières van componisten die als geen ander de symbiose tussen fysieke performance, theater en live muziek begrijpen. Componisten die ook geregeld hun werk zelf uitvoeren, zoals ze eerder op November Music al hebben laten zien. Nu schrijven de Ierse Jennifer Walshe, en de Denen Simon Steen-Andersen en Niels Rønsholdt multidisciplinaire, theatrale accordeonwerken voor Borregaard.
 
Walshe komt met het half uur durende Self-Care I voor accordeon, tape-recorder en film. De accordeonsolo Asthma van Simon Steen-Andersen wordt weer begeleid door video. Niels Rønsholdt deelt het publiek ook een rol toe in zijn Until nothing left. Tot slot klinkt er ook een première van de Nederlandse componist Christiaan Richter.
 
In samenwerking met SNYK
 
* Geen in- en uitloop tijdens dit concert.
 
 
 
Programma

13.00 uur
Christiaan Richter - Balg *

Simon Steen-Andersen -  Asthma 


14.30 uur
Niels Rønsholdt - Until nothing left

 

16.00 uur
Jennifer Walshe - Self-Care I


Uitvoering
Andreas Borregaard

* Compositieopdracht November Music

Bekijk & luister