We stonden in de startblokken om vanaf donderdag 11 dagen lang een prachtig festival met 70 concerten neer te zetten boordevol nieuwe muziek. Lang zag het ernaar uit dat we met diverse veiligheidsmaatregelen een editie konden realiseren die corona-proof zou zijn. Helaas heeft de persconferentie van vanavond duidelijk gemaakt dat we net voor de start van het festival zijn ingehaald door de realiteit. November Music 2020 komt daarmee te vervallen. 

De concerten (inclusief streamen) gaan niet door. Wel zullen we alles op een nette manier afhandelen met alle musici en componisten, voor wie de druiven enorm zuur zijn. Terwijl de sector zich een klein beetje begon op te richten, komt nu alles wederom tot stilstand.

Gekochte kaarten
Natuurlijk willen we alle kaartkopers bedanken voor hun interesse in November Music 2020. Zij krijgen zo snel mogelijk bericht en de mogelijkheid om het reeds gespendeerde geld terug te krijgen. Gezien de enorme administratieve operatie kan dit enige tijd duren. We bedanken iedereen alvast voor zijn of haar geduld.

November Music 2021
November Music 2021 vindt plaatst van 5 t/m 14 november. Het programma voor November Music 2021 wordt in het voorjaar bekendgemaakt.

Deel dit nieuwsbericht