De kaartverkoop voor November Music 2017 is gestart!

Kaartverkoop
November Music verkoopt kaarten per concert of per festivalonderdeel. Het is dus niet mogelijk een  festivalticket te kopen dat in één keer toegang biedt tot alle concerten. Wel zijn er diverse kortingsmogelijkheden die het aantrekkelijk maken om veel concerten bij te wonen (zie hieronder: Kortingspassen).

Kaarten voor November Music zijn te koop via onze website of aan de kassa van de Verkadefabriek. Bij een bestelling via internet worden de kaarten naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Betaling van een digitale bestelling kan met iDeal of creditcard. Bij een betaling met creditcard wordt 2,50 euro administratiekosten gerekend.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via telefoonnummer: 073 6818160 (hier kunt u ook terecht voor andere vragen over de kaartverkoop). Tijdens het festival is het mogelijk om voorafgaand aan het concert kaarten te kopen op de concertlocatie (mits niet uitverkocht).

KORTINGSPASSEN
Ook tijdens November Music 2017 is het weer mogelijk om het festival te bezoeken tegen een aantrekkelijke korting. Daarbij heb je de keuze uit twee festivalpassen: Medium en XL.

De concerten rondom John Zorn in 's-Hertogenbosch op 4 november maken geen deel uit van de kortingspassen Medium en XL.

Bij de concerten staan drie verschillende prijzen vermeld. Bijvoorbeeld: €18 / €15 / €9
€18 = reguliere prijs
€15 = prijs met Festivalpas Medium
€ 9  = prijs met Festivalpas XL

 

FESTIVALPAS MEDIUM (€12,50)
De Festivalpas Medium geeft 3 euro korting op elk concertkaartje, ongeacht het aantal kaartjes per concert of de hoeveelheid concerten. Deze korting is zeer aantrekkelijk wanneer je bijvoorbeeld met een grote groep naar een concert gaat. Bij het bestellen van 4 kaarten of meer rendeert de Festivalpas Medium al. De Festivalpas Medium:

► geeft de mogelijkheid om meerdere kaarten te bestellen per concert.
► kost €12,50.
► is een digitale pas die gekoppeld is aan het emailadres dat is gebruikt voor de log-in. Je ontvangt géén fysieke pas.

* BESTEL DE FESTIVALPAS MEDIUM *

 

FESTIVALPAS XL (€37,50)
De Festivalpas XL geeft 50% korting op elk concert en is zeer aantrekkelijk wanneer je meer dan 5 a 6 verschillende concerten bezoekt. Vanaf dan loopt de korting snel op. De Festivalpas XL:

► geeft recht op maximaal 1 kaart per concert en is persoonsgebonden.
► maximaal 1 pas per mailadres.
► kost €37,50.
► is een digitale pas die gekoppeld is aan het emailadres dat is gebruikt voor de log-in. Je ontvangt géén fysieke pas.

* BESTEL DE FESTIVALPAS XL *

 

Ik heb via de mail de bevestiging van een kortingspas ontvangen. Hoe bestel ik nu de kaartjes met korting? 
Gebruik hiervoor het linkervakje zoals aangegeven in het voorbeeld: 

 

Let op: bij de Kortingspas XL geldt een maximum van 1 kaart per kortingspas.

Heb je de bevestiging van de kortingspas ontvangen via de email, maar zie je het rechtervakje met de kortingsprijs niet? Mogelijk is de browser nog niet is geupdate. Log dan uit en weer opnieuw in zodat het bestelvakje voor kortingskaarten verschijnt.